Tervetuloa Beauty Gallery Helsinki sivustolle <3

Beauty Gallery Helsinki Oy on Suomen ensimmäinen

InLei brändin maahantuoja ja virallinen sertifioitu kouluttaja. Laadukkaat InLei kestotaivutustuotteet ovat italialaisen "Light Lashes" brändin perustajien Tatianan ja Sergion kehittämä tuotesarja. Sarja koostuu kahdesta kestotaivutuslinjasta: Lash Filler® ja Lash Lift®.

Lash Filler® on vallankumouksellinen, innovatiivinen, tällä hetkellä maailman ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien tuuhentamiseksi.

InLei on ensimmäinen brändi, joka takaa sinulle:

1. Ripsien halkaisijan kasvun 24%:lla (3x käsittelyn jälkeen)

2. Ripsen kasvusuunnan nousun juuresta jopa 31%:lla (1. käsittelyn jälkeen)

3. Sisältää keratiinia ja ”Three Regeneration”-yhdistettä

Lash Lift® on klassinen kestotaivutuksen hoitomuoto ripsille ja kulmille. Hoito takaa sopivan taivutustuloksen kaikenlaisille ripsille, niistä tulee terveen, ravitun ja hyvin huolitellun näköiset.

Kaikki linjan IN LEI® tuotteet on valmistettu täysin Italiassa ja niillä on 100% laatutakuu EXELLENCE MADE IN ITALY. Sen lisäksi tuotteet ovat läpikäyneet kliiniset testit, kuten: challenge-testi ja irritation-testi silmän limakalvon ärsytyksestä, mesofiilisten aerobisten ja valinnaisten anaerobisten mikro-organismien määrän määrittämiseksi. Yllä mainitut testit takaavat laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen, kun tuotteita käytetään tarkan ohjeistuksen mukaisesti.